Kotitaloudet

Kattavaa kiinteistöhuoltoa ulkotöistä remontteihin!

Salon Pihamies tarjoaa kokonaisvaltaista talonmies- ja mökkitalkkaripalvelua kotitalouksille. Suoritamme erilaiset kunnossapitotyöt luotettavasti, huolellisesti ja ammattitaidolla.

Palveluihimme kuuluvat ulkoalueiden kesä- ja talvikunnossapito nurmikonleikkuusta ja lumitöistä aina pieniin remontteihin saakka. Teemme myös erilaiset huolto-, korjaus- ja siivoustyöt. Kunnossapitotöiden lisäksi autamme pitämään huolta esimerkiksi kesämökin ulkoalueista poissa ollessanne.

Säästä oma aikasi muuhun ja anna ammattilaisen hoitaa kunnostustyöt!

Kotitalousvähennys

Palveluistamme voitte tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa. Myös omille/puolison vanhemmille tai isovanhemmille ostettu palvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Lisätietoa Verohallinnon sivuilta »

"VIIHDYKS KOTONA?" -PALVELU

Kun haluatte asua pidempään omassa kodissanne ilman huolia kiinteistön kunnossapitotoimista.

Meiltä myös pidempiaikaiset sopimukset kiinteistön kunnossapidosta esimerkiksi varttuneemmalle väestölle ja liikuntarajoitteisille.

Kartoitetaan yhdessä kiinteistönne tarpeet ja tehdään kuukausi-/vuosisopimus tarkistus- ja huoltokohteista ja niihin liittyvistä tehtävistä! Näin teillä on mahdollisuus keventää ”työtaakkaanne” sekä viettää huolettomampaa vapaa-aikaa.

"KÄVISIKS VILKASEMAS?" -PALVELU

Kun haluatte varmistaa, että kiinteistöllänne on kaikki kunnossa.

Tarkastuskäynneillä tarkistamme esim. ettei kiinteistöllänne ole käynyt kutsumattomia vieraita tai luonnonvoimat aiheuttaneet vahinkoa ja että kaikki on muutenkin kunnossa.

Tarkastuskäynnit voidaan sopia tehtäväksi säännöllisesti tai erikseen tilattaessa, esim. myrskytuhojen toteamiseksi. Samalla hoidamme kiinteistönne asutun näköiseksi, esim. talvella tekemällä lumityöt.

Jokaisesta tarkastuskäynnistä saatte raportin haluamallanne tavalla – tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse.

Pikayhteydenotto

Soita meille heti! vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Arkisin 07.00 - 16.00

Päivystys muina aikoina