Taloyhtiöt

Salo ja lähialueet

Kiinteistöhuolto taloyhtiöille

Kiinteistöpalvelu Salon Pihamies Oy tarjoaa kokonaisvaltaista ja laadukasta kiinteistöhuoltoa sekä taloyhtiöille että yrityksille.

Palvelemme kaikissa kiinteistönhoitoon liittyvissä asioissa. Huolehdimme pihojen ja yleisten tilojen kunnossapidosta, kiinteistöjen huoltotöistä ja tarpeen vaatiessa myös pienistä remonteista.

KIINTEISTÖNHUOLTO KESÄLLÄ

Kesän kiinteistönhuoltotöihin kuuluvat erityisesti nurmikoiden ja viheralueiden hoidot. Myös yksittäisten pensaiden ja pensasaitojen leikkaukset sekä kulkuväylien ja kivetysten kunnossapito sujuvat ammattimaisesti ja asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Työtehtävistä voimme sopia tilanteen mukaan. Lämpimät kelit sopivat monenlaiseen huoltotyöhön. Puuaidan korjaus ja maalaus ovat keskikesälle sopivia töitä. Tämän lisäksi terassit, huvimajat ja katokset vaativat säännöllistä huolenpitoa.

KIINTEISTÖNHUOLTO TALVELLA

Tarjoamme kattavat talvikunnossapitotyöt takaamaan turvallisen pihamaan vuoden ympäri. Lumenpoisto suoritetaan tehokkaasti asianmukaisella kalustolla. Suoritamme samalla myös hiekoitustoimenpiteet, joilla liukkaat piha-alueet saadaan turvallisiksi.

Pikayhteydenotto

Soita meille heti! vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Arkisin 07.00 - 16.00

Päivystys muina aikoina